diariku Archive

Show Posts in

Ku cintanya sungguh-sungguh…

Salam sayang…. Lagu ini saya tujukan buat semua yang teristimewa dalam hidup saya…  Hanya padaMu Ya Allah aku bermohon…   [MALAIKAT] Tuhanku Kamu tolonglah hantarkan kepadanya Malaikat untuk jaganya bila ku tiada Tunaikan semua permintaannya kerna Ku cintanya sungguh-sungguh Pagi petang berlumba Terkejar-kejar masa Cuba bina istana

Doa dipermudahkan urusan

Salam sayang hujung minggu… Hari ni saya nak kongsikan ayat yang selalu saya amal terutamanya bila keluar rumah dan melakukan apa-apa urusan. Terutama sekali nak dapat parking kat bank, shopping mall atau pasar malam. InsyaAllah dengan kehendakNYA, kita dapat parking dekat dengan pintu masuk… Ayat ini boleh

Puff Sosej Senang dan Mudah

Salam ceria pagi Jumaat penuh indah dan tenang…Alhamdulillah pagi ni berkesempatan membuat sarapan yang mudah dan sedap untuk suami dan anak-anak tersayang.Bahan-bahannya Puff Sosej Senang dan Mudah memang mudah dan senang diperolehi. Masa penyediaannya juga ringkas, memang sesuai untuk ibu-ibu yang sibuk. Puff Sosej Senang dan Mudah:Bahan-bahan:

Shaklee Alor Gajah: Aku hamil ke?

Aku hamil ke? Saya mula akan terfikir saya hamil bila period lambat datang. Tapi kalau anda mempunyai kitaran period yang tidak teratur, macam mana anda tahu yang anda hamil sebelum anda buat ujian kehamilan?   Di sini saya kongsikan entry menarik dari http://www.ratuhati.com. Semoga dapat membantu anda

Shaklee Melaka: Salam Kemerdekaan ke-57

Salam kemerdekaan dari kami di mamafn.com. Walaupun bercuti, kedai kami beroperasi 24/7, promosi GLA COMPLEX (buy 6 free 1) masih berlangsung. Tinggal beberapa jam lagi..  Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-57. Semoga seluruh rakyat Malaysia sihat sejahtera dan lebih ramai mendapat kebaikan Shaklee, vitamin terbaik di dunia. 

Shaklee Alor Gajah: Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya – Rasanya belum terlambat untuk Mama, Abah dan FNs mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca blog mamafn.com Hari ni Hari Raya Ke-7, masih dalam mood raya lagi kan… esok dah mula menjalankan rutin biasa… Saya mengucapkan selamat kembali bertugas dan selamat dalam perjalanan.

Shaklee Alor Gajah: Pray for #MH17

Pray4#MH17 – Dikala menghitung hari utk menyambut lebaran, kita dikejutkan dengan targedi #MH17 yang ditembak dan terhempas di Ukraine…Takziah kepada semua mangsa dan keluarga.Bersama kita hadiahkan al-Fatihah kepada mangsa beragama Islam.Al-Fatihah…. Kejadian ini memberi peringatan kepada kita bahawa ajal datang pada bila-bila masa. Kita wajib sentiasa bersedia.