Shaklee Alor Gajah: Mengapa Vitamin E Grape Seed Extract menjadi pilihan?

Mengapa Vitamin E Shaklee Grape Extract menjadi pilihan – ingat kisah si cantik hitam manis ni? Saya percaya ramai yang tertanya-tanya kenapa warna Vitamin E Shaklee hitam? Kalau ada yang pernah tengok sebelum ni, warna kapsul Vitamin E Shaklee, bewarna kuning lebih kurang warna Lecithin.

Bismillah…
Apa khabar hari ini? Anda masih mencari Vitamin E terbaik? Anda berada di blog yang betul. Kenapa Vitamin E Shaklee bewarna hitam manis? Sebab ia mengandungi Grape seed extract.


Mengapa grape seed extract?
  • Sebabnya dalam Minyak Biji Anggur terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin(OPC) yang lebih tulin berbanding kumpulan fitonutrien yang lain, OPC pula merupakan anti pengoksidaan yang paling berkesan dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengosidaan
  • OPC juga adalah 50 KALI GANDA LEBIH KUAT DARI VITAMIN E dan 20 KALI GANDA LEBIH KUAT DARI VITAMIN C
  • OPC berfungsi memusnahkan ‘radika bebas’ yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.
  • Di samping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kalogen serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya sebagai makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu
  • Sekaligus ia juga baik untukawet muda dan memelihara kecantikan
  • Selain daripada kehebatan Minyak Biji Anggur dari sudut kajian saintifiknya itu kelebihan anggur juga turut termuat di dalam At-Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi), yang menyatakan bahawa anggur adalah sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya.
  • Ianya berfungsi sebagai buah, minuman dan juga ubat. Tidak hairanlah jika di dalam Al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur.
Kelebihan GRAPE SEED EXTRACT:

  • Mengikut kajian saintifik Minyak Biji Anggur terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika mengamalkn secara KONSISTEN.
  • Grape Seed Extract juga terbukti berkesan untukmenguatkan system imun badan, menurunkan paras kolestrol menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.

P/s: Bulan ni kalau beli vitamin E 6 botol, dapat free sebotol ye… satu lagi boleh dapat free membership. So boleh dapat harga ahli sepanjang hidup ye..


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Berminat?

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan
♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge