Shaklee Alor Gajah: Apa yang berbeza???

Apa yang berbeza???- walaupun namanya sama Vitamin E, tapi kandungannya yang berbeza.. Itulah uniknya Vitamin E Shaklee, memang berbeza jika dibandingkan dengan Vitamin E jenama lain yang berlambak di pasaran. 

Pada pengguna tegar Vitamin E, yang dah amalkan vitamin E jenama lain sebelum ini dah mula jatuh hati dengan Vitamin E Shaklee sekarang. Lebih-lebih lagi dengan tawaran beli 6 percuma 1 (bernilai RM149) dan layak dapat free keahlian bernilai (RM75). Sangat beruntung penggemar tegar Vitamin E kalau rebut peluang ini sepanjang bulan June 2014.

Seperti tajuk entry ini, Apa yang berbeza???
Ini dia perbezaan antara Vitamin E Shaklee dengan Vitamin E brand lain.

Ihsan En Google

So kawan-kawan, berhati-hati dalam memilih jenama vitamin atau makanan tambahan anda. Sila pilih yang semulajadi. Jika terpilih yang sintetik, sihat yang dicari rupanya sakit yang dapat. Kesian la kan, dah melabur beratus-ratus ringgit utk mencegah tetapi masih perlu melabur beratus-ratus ringgit untuk merawat.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge