Shaklee Alor Gajah: Kenapa perlu beri Omega guard kepada anak-anak?

Kenapa perlu beri Omega guard kepada anak-anak? Sebab Omega boleh dikunyah begitu sahaja seperti gula-gula jelly….

Bismillah…
Hari ni saya suka sangat nak share pasal Omega Guard Shaklee ni…. kalau di rumah, ini adalah vitamin wajib kami sekeluarga… satu vitamin tapi mempunyai fungsi pelbagai.

Pada Mama, Omega teman untuk menurunkan berat badan
Untuk Abah, Omega bantu menurunkan bacaan kolestrol
Untuk Fatin, Omega membantu sel-sel otak berhubung dengan baik.

Bagi Fatin, Omega ni macam gula-gula jelly, sebab dia akan kunyah Omega sambil berkata “ermm sedapnya…”Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

OmegaGuard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. Penyelidikan menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.*

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge