Shaklee Melaka: Tambah pendapatan dengan mudah

Bismillah…
Teringat masa mula-mula Mama try vitamin Shaklee dulu… Masa tu Mama ambil Shaklee sebab nak cergas dan bertenaga sambil meningkatkan kualiti dan kuantiti pengeluaran susu. Mama try Set B (set asas menyusu). 

Selepas habis 1 set, Mama terpikir… Vitamin Shaklee ni “serasi betul dengan aku, kenapa aku tak join ahli? kalau join boleh dapat harga ahli. Kalau join boleh dapat bonus cash.”

So dari situ bermulalah episod men”shaklee”kan orang-orang sekeliling Mama. Bermula dengan bonus 2 angka, meningkat ke 3 angka.. sekarang dan 4 angka… alhamdulillah… Nikmat Tuhan yang manakah kamu dustakan….

Mama banyak terima sms@whatsapp bertanyakan macam mana nak jadi ahli… Begini…

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-


1) Bayar Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM680 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Sekarang bila Shaklee yang lancarkan sistem online, pendaftaran ahli sangat mudah dan cepat. No Id boleh digunakan serta-merta. Pembelian juga boleh dibuat serta-merta. UV (point) juga diupdate serta merta.



Anda boleh hubungi Mama Fida untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 846828 (Rafidah M Shamsuddin)sebagai SPONSOR.

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?


Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

  1. Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
  2. Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
  3. Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui group whatsapp dan group fb tertutup khas untuk ini.
  4. Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge