Shaklee Melaka: Rahsia Kulit Cantik, Mulus dan Gebu

Bismillah…
Salam Jumaat penuh barakah… untuk lebih barakah, hari ni jangan lupa kirimkan sedekah kepada suami/adik beradik lelaki semasa mereka hendak ke masjid waktu solat Jumaat nanti… Amalkan setiap minggu secara konsisten kerana ini salah satu cara menjemput rezeki..

Hari ni Mama nak ajak semua warga Melaka dan negeri sekitar untuk hadir ke ceramah kesihatan anjuran Shaklee… percuma sahaja… Nak tahu Rahsia Kulit Cantik, Mulus dan Gebu dengan Shaklee? Jom ler… 

Jika sebelum ini anda rasa kulit anda kusam, wajah tidak berseri, kulit berminyak dll lagi, apa kata kita dengar sharing daripada Pn Siti Sarah (Nutritionis Shaklee). Insya Allah dengan menggunakan produk Shaklee, kita boleh baiki sel-sel kita supaya menjadi lebih sihat dan dapat menggantikan sel-sel yang telah mati dengan kadar yang segera.

Jika berminat, jangan lupa contact Mama ye… 

Mama menyediakan set kulit yang sangat laris jualannya iaitu set D KLIK DI SINI
JUMPA DI SANA… DI SANA… DI SANAAAAAA

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge