Join Shaklee with free membership

Salam 12 September…….

Bismillah

Hari ni Mama nak cerita bagaimana nak join Shaklee secara Percuma. 
Jika berminat untuk mendapat keahlian percuma, anda boleh membuat belian melebihi RM680 atau 200UV melalui Mama, dan Mama akan uruskan pendaftaran ahli anda secara percuma…

Banyaknya RM680???? Jangan risau, jangan bimbang…. sekarang ni produk Shaklee menjadi buah mulut semua orang… Google aje pasal kesihatan, pasal ibu menyusu, pasal ibu hamil, pasal bersalin, pasal kanser, pasal sakit sendi…. pasti akan dicadangkan “Pakcik Google” blog shaklee…. 

Buat permulaan sebuah perniaagaan, RM680 tu tidak besar… 
Jika masih rasa banyak, anda boleh kumpul2 order dengan sanak saudara, dengan sahabat handai, dengan jiran-jiran atau ofismate…. bila dah cukup, hubungi Mama… anda dapat free membership dan juga bonus tunai pada bulan berikutnya (daftar bulan Sept, bonus 14hb Oct).
Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?

  • Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.
  • Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Saya dan ramai Euphoria dah menikmati kelebihan ini.
  • Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.
  • Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.
  • Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].


Mama nak mencari bisness partner di Sabah dan Sarawak pulak…. Ada yang berminat ke? Tak kan anda tak nak duit extra RMxx – RMxxxxx sebulan.. Jika berminat…hubungi Mama segera

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge