Uncategorized Archive

Show Posts in

Sedekah

Kupasan Kitab Ziarah ke Alam Barzakh (Al Imam Jalaluddin As-Suyuti) ?✏KENAPA SI MATI LEBIH MEMILIH UNTUK BERSEDEKAH SEANDAINYA DIA DIKEMBALIKAN KE DUNIA? ???Sebagaimana firman Allah, “…wahai Tuhanku, alangkah baiknya Engkau lambatkan kedatangan ajalku ke suatu masa yg sedikit saja lagi, supaya aku dpt bersedekah…..” -(surah al munafiqun:10)

[Tazkirah] Dugaan Harta

Salam ceria dan gembira…. Hari ni saya nak kongsikan petikan dari kuliah Habib Ali Zaenal Abidin al-Hamid tentang dugaan harta.     Kami Allah nak menduga kamu, dengan apa? Dengan perkara yang kau tak suka. Adakah perkara yang kamu tak suka sahaja? Juga dengan perkara yang kamu suka

Cinch Tea Mix Shaklee telah kembali

Salam ceria… Memang gembira berganda-ganda hari ni… Cinta hati pengarang jantung saya sudah kembali.. Sudah lama saya menanti akhirnya ia kembali… Saya sangat suka Cinch Tea Mix sebab ia membuat saya bertenaga… Semoga 2015 memberi semangat dan tenaga yang membara buat semua. * These statements have not

Urgent Calling! Bantuan Kecemasan Banjir

Salam sayang… Dukacita dan sedih sangat bila mengenangkan nasib sanak saudara di kawasan dilanda banjir terutamanya di negeri Kelantan.. Jika ada antara pembaca yang ingin meringankan beban mereka boleh menyalurkan sumbangan anda melalui The Telekung Project. Insyaallah, dengan sedikit sumbangan kita akan dapat meringankan beban yang ditanggung

Shaklee Alor Gajah: Salam Takziah

Salam Jumaat penuh syahdu… Salam Takziah buat semua keluarga penumpang dan crew #MH17.  Kami di mamafn.com turut merasa kehilangan dan sedih. DariNya kita datang dan KepadaNya kita kembali… Al-Fatihah… Semoga mereka ditempatkan bersama para Anbiyaa’.. Aminnn

Shaklee Betong: Pengedar sah Shaklee

Bismillah…  Selamat petang.. Dah minum petang? Alhamdulillah.. Kepada anda yang berada di Betong, Saratok, Sri Aman dan sekitanya, boleh dapatkan supement shaklee melalui Tiela ye… * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or

Ready Stock 9 Oct 2013

Bismillah Salam Pagi Rabu… Baru selesai order di shaklee online…. buat tambahan order lecithin dan alfalfa.. hot betul la produk ni.. Pagi esok nak COD set kesuburan suami isteri pada seorang guru… moga murah rezeki guru itu… Petang, COD lecithin pulak… Yang berminat nak lecithin, kena sabar

Persiapan terakhir…

Salam Tahun Baru…Hari ni, mama n FNs keluar ngan abah, melengkapkan pakaian dan peralatan sekolah kakak fatin dan kakak farah…. Sempena tahun baru ni, shaklee mempromosikan Advance Joint Health Tablet. Buy 6 free 1 (bernilai rm124)… Jadi mohh kita pakat2 beli kongsi ngan adik beradik, msk dan

5 MASALAH, 1 PENYELESAIAN… Sejauh mana vitamin dapat merawat resdung,asma,gegata,eczema,alergi

Salam pada semua, hari ni mama nak berkongsi satu entry daripada MamaFaiz khusus buat mereka2 yang mengalami 5 masalah resdung, Asma, Eczema, Gelegata, Allergy…info dan fakta tentang 5 masalah ni..refer kat sumber asal ni: http://www.fw-shaklee2u.com/2011/01/ dan sejauh mana vitamin2 dapat membantu meredakan masalah2 ini..jom baca Supplement Fungsi