susu merudum Archive

Show Posts in

Shaklee Melaka: Susu makin kurang kak…

Bismillah…Salam Rabu penuh barakah.. Mama nak share follow-up Mama dengan rakan Mama yang consume set menyusu shaklee..++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MamaFN: Salam mai,. Apa khabar? Anak ok? Susu ok? Mai: Waalaikumsalam..kak.sory lmbt reply…alhamdulillah..chat kak..susu mkn kurang kak..dah mula kejer ni lg kurang..mai tetap perah 3jam sekali kat tempat kejer..masih kurang..dpt 1oz

Rahsia susu banyak…

Salam hujung minggu… Apa khabar semua? Mama doakan kalian sentiasa bahagia bersama keluarga. Hargailah orang tersayang dikala mereka masih bersama kita…. Hari ni Mama nak kongsi kegembiraan sepupu Mama, Yaya apabila dapat menghasilkan susu yang banyak. Status Yaya di fb pd 20 Feb 2013: sikit jer arinie..

Apa nak buat bila kena BENGKAK SUSU?

Beliau merupakan salah seorang customer saya dan kini telah menjadi rakan biz saya setelah jatuh cinta dengan Shaklee.Mari kita baca pengalaman beliau mengatasi masalah duktus susu tersumbat. Saya notice, ramai juga mommies yang kena “bengkak susu” terutama selepas mencuba “TIPS EKSKLUSIF GBS”, kan? Alhamdulillah, murah rezeki anda