Nutriferon Archive

Show Posts in

Nutriferon sebagai First Aid Kit di rumah.

First-aid kit sangat penting dan perlu ada di setiap rumah. Lebih-lebih lagi jika mempunyai anak kecil kerana “malang tidak berbau”. Mama dan Abah pun ada first-aid kit ni di rumah. Dan kami sentiasa update barang-barang di dalamnya. kami juga pastikan barang-barangnya masih boleh dipakai dan tidak “expired”.Satu

Nutiferon: Perisai semasa Jerebu

Salam sayang… hari ni Mama diberi cuti berganti kerana Melaka dilanda jerebu dengan bacaan IPU melebihi 400. Alhamdulillah bacaan IPU hari ini telah menurun ke 182 di kawasan Bandaraya Melaka.Dalam keadaan cuaca panas dan berjerebu, Mama nasihatkan supaya pembaca Banyakkan minum air masak Kurangkan aktiviti luar Pakai

Promosi April 2013

Shaklee dah umumkan offer APRIL 2013 NUTRIFERON telah terpilih… Apa itu Nutriferon :- ia adalah antibiotik tanpa kesan sampingan.. sgt bgs utk :- Individu yang rendah sistem imun. Individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi. Individu yang apabila

Pengganti Vitamin C

Salam sayang…. Fenomena atau ledakan permintaan Vitamin C Shaklee sangat terasa… yer la hampir 1/2 tahun Vitamin C kehabisan stok se-Malaysia… walaupun ada Vitamin C Chewable 100mg, tapi Mama lebih suka Vitamin C Sustained Realeased 500mg. Tak tahu kenapa, mungkin sebab tak suka nak kemam Vitamin C Chewable

Mengapa Nutriferon pilihan Mama?

6 SEBAB MENGAPA NUTRIFERON PILIHAN SAYA DAN ANDA? Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di

Nutriferon bantu ibu menyusu….

First-aid kit sangat penting dan perlu ada di setiap rumah. Lebih-lebih lagi jika mempunyai anak kecil kerana “malang tidak berbau”. Mama dan Abah pun ada first-aid kit ni di rumah. Dan kami sentiasa update barang-barang di dalamnya. kami juga pastikan barang-barangnya masih boleh dipakai dan tidak “expired”.Satu