Hamil Archive

Show Posts in

Shaklee Alor Gajah: Aku hamil ke?

Aku hamil ke? Saya mula akan terfikir saya hamil bila period lambat datang. Tapi kalau anda mempunyai kitaran period yang tidak teratur, macam mana anda tahu yang anda hamil sebelum anda buat ujian kehamilan?   Di sini saya kongsikan entry menarik dari http://www.ratuhati.com. Semoga dapat membantu anda

Testimoni: Set Kesuburan Shaklee

BismillahAlhamdulillah… Mama sangat gembira hari ni… Mama dapat w.a dari “customer” tersayang bertanyakan set hamil. So Mama tanya, nak belikan set hamil ni untuk sapa? sebab sebelum ni dia ada juga belikan untuk “opismate”nya. Terkejut… bila dia cakap set tu untuk dirinya sendiri… dia dah hamil 6 minggu, baru

Vitamin untuk Ibu Hamil

Salam sayang…Kebelakangan ini, Mama sering menerima sms/pm dari ibu-ibu yang disahkan hamil.. tahniah… Post ini khas ibu yang sedang mengandung, tak kira la baru disahkan mengandung, dah sebulan atau 3 bulan atau 5 bulan… atau dah nak bersalin, tiada istilah terlambat untuk mencuba vitamin supplement Shaklee.Set ini juga

Tips untuk sakit gigi*

Salam hujung minggu, hari ni dah 15 Feb, sekejap je dah habis setengah bulan Februari. Mama nak tanya, pernah tak anda terkena sakit gigi? Biasanya bila seorang ibu disahkan mengandung, Ibu akan ke klinik kesihatan utk buat kad merah. Lepas tu Misi akan minta Ibu ke klinik

Bila dah berumur…

Salam kasih sayang, Sebagai Mama yang dah berusia 34 tahun (bulan depan baru 35thn) yang dah beranak 4.. sakit pinggang, lenguh-lenguh kaki dan sakit gigi tu selalu je muncul silih berganti… ini masa belum kenal ngan En Oste… Tapi sejak berkenalan dengan En Oste 2 tahun yang

Set Hamil Shaklee yang popular

Salam sayang semua… maaf sangat-sangat sebab menyepikan diri terlalu lama.. banyak benda yang dilalui sepanjang tempoh menyepi tu.. Sebenarnya Mama baru jer deliver baby yang ke-4, Muhammad Fakhri Naim. Alhamdulillah syukur sangat dengan nikmat Allah ini.Alhamdulillah preggy kali ni Mama ditemani dengan vitamin-vitamin shaklee yang sangat mavellous. Sepanjang

Tak kan dah ada kot?

“Kenapa lambat datang pulak bulan ni? Tak kan dah ada kot…”“Abang, esok tolong belikan tester kat farmasi yer” Persoalan ni sentiasa bermain di fikiran isteri-isteri yang merancang untuk mendapatkan zuriat. Setiap kali period lambat datang, mulalah risau dan menaruh harapan. Pastu pergi farmasi, beli tester… pastu esoknya,