GLA Archive

Show Posts in

Promosi April 2015

1 April 2015… Sana sini bercakap pasal GST. Ada yang suka, ramai yang tidak. Jika tak nak pening kepala, kita fikir positif sahaja… Semua ini untuk kebaikan kita jua.. Tapi GST bagi saya.. G – GetS – ShakleeT – Today Yang ni GST paling saya suka! Promo

Shaklee Alor Gajah: Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya – Rasanya belum terlambat untuk Mama, Abah dan FNs mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca blog mamafn.com Hari ni Hari Raya Ke-7, masih dalam mood raya lagi kan… esok dah mula menjalankan rutin biasa… Saya mengucapkan selamat kembali bertugas dan selamat dalam perjalanan.

Shaklee Melaka: Aku Mengandung?

Bismillah.. “Kenapa masih belum period lagi bulan ni.. Dah lewat seminggu.. Aku ni pregnant ke?” Pagi esoknya Syafiqah (bukan nama sebenar) membuat Urine Pregnancy Test (UPT) menggunakan tester yg dibeli di farmasi.  “Alhamdulillah negatif”. Syafiqah bersyukur dia tidak pregnant. Bukan menolak rezeki, tapi mengenangkan anaknya yang baru

EPO atau GLA?

Suplemen Evening Primrose Oil, atau dengan nama singkatan nya EPO, amat masyhur di kalangan wanita. Ada yang menggunakan sejak dari muda, ada yang mengamalkan bila dah berusia, terutama apabila hampir-hampir menopause, dan tidak kurang juga yang menggunakan setelah berumah tangga, untuk menstabilkan hormon kewanitaan. Pendek kata, ada