SHAKLEE ALOR GAJAH: OSTEMATRIX BANTU ATASI SEMBELIT

Assalamualaikum….

Nikmat yang paling besar apabila bangun pagi adalah dapat membuang dengan selawas-lawasnya. Kalau terkena sembelit, angin satu badan. Sepanjang hari akan serba tak kena. Semua orang tidak suka sembelit. Bayangkan makanan yang kita makan, dah diproses, nutriennya telah diserap tetapi sisa buangannya tidak dapat keluar seperti yang diharapkan. Jika sisa itu berada terlalu lama di usus besar, ia akan memberi kesan negatif kepada kita.

Vitamin Shaklee yang wajib saya ambil sebelum tidur adalah Ostematrix. Sebab apa? Sebab nak senyum gembira setiap pagi, sebab nak terasa ringan je bila bangun pagi…

 

Macam mana OsteMatrix bantu atasi sembelit?
Sebab dlm Ostematrix ada magnesium.. Magnesium ni ada sifat laxative (melawaskan).. Ibu2 yg hamil dan dalam pantang sangat digalakkan ambil Ostematrix kerana kekurangan kalsium/magnesium boleh menyebabkan sembelit dan seterusnya buasir…OSTEMATRIX  bantu mengurangkan SEMBELIT dan melancarkan PEMBUANGAN AIR BESAR serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

 

Ramai customer saya berpuas hati bila ambil Ostematrix, terutama bab pembuangan air besar waktu pagi. Dia bagitau, kalau terlupa makan sebelum tidur, esoknya seksa sikit la… hihi. Nikmat dia lain macam tau kalau lawas. Ke ada yang tak suka?

 

Customer yang dah rasa bestnya Ostematrix akan sentiasa repeat order. Sebotol Ostematrix tahan sebulan. Bulan ni ramai yang grab offer Buy 6 Free 1, sebab cuma bayar utk 6 botol untuk kegunaan 7 bulan. Memang sangat berbaloi.
Offer tinggal 3 hari lagi…
oste feb17

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge