Promosi Ostematrix datang lagi…

Assalamualaikum.. salam apa khabar?

Mama baru keluar dari pertapaan meng”upgrade” ilmu sedia ada kepada yang lebih sedikit dari sebelum ini. Walaupun Mama tidak aktif di online, Biz Shaklee offline sentiasa berjalan.

Bulan ini offer sangat menarik, En Oste… cinta hati pengarang jantung Mama. Dia lah peneman Mama setiap malam tanpa jemu. Cuma 4 biji, insyaAllah tidur Mama sangat lena walaupun hari itu Mama sangat penat dengan tugasan di sekolah. Alhamdulillah, esok pagi segar semula untuk memulakan rutin harian.

Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee, Ostematrix adalah satu-satunya vitamin yang Mama tak pernah culas. Lagi-lagi bila dah beranak 4, dan umur nak masuk 4 series. Kalau nak harapkan minum susu segar 2 gelas sehari tu memang tak daya la nak telan… Jadi dari mana lagi supply kalsium yang boleh Mama dapat?

Tahukah anda?

1 biji ostematrix = 1 gelas susu = 80 biji badam

ostematrix-dan-info-80-bj-badam

Vitamin Ostematrix ni sangat mudah ditelan. Ramai yang terkejut bila sebut, ambil 4 biji sebelum tidur. Mama cakap, jangan risau… Oste mudah ditelan… Ok, malam ni jangan lupa Oste sebelum tidur…

Nak cuba?

orderonline-button-large

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge