Shaklee Melaka: Pengedar Sah Shaklee Alor Gajah, Melaka

“Ini adalah sticky post…  sila scroll utk entry terkini… “

Salam pagi Sabtu… Entry awal pagi a.k.a lewat malam… Huhu.. malam ni tak dapat nak tidur macam biasa, banyak benda dok melingkor dalam kepala… Biasanya sambil nenen si Tembam Fakhri tu, Mama akan turut terlena sekali…

Entry pagi ni nak citer yang sebenarnya Mama ni SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR (ID 846828) di MelakaRupanya masih ramai yang tak tahu… bagi yang dah tahu… tutup mata… klik pada entry lain.. hehehe

Satu negeri Melaka Mama cover… hehe.. boleh ke?
Mama cover kawasan Alor Gajah, PA Mama pula cover kawasan Jasin dan Bandaraya Melaka sbb kerja dia banyak on the road dan melawat tapak. Ini adalah kawasan COD (Cash on Delivery). Pada yang jauh, jangan sedih POSLAJU kan ada…



Mama kenal Shaklee masa BF Fuad Naim tahun 2009. Masa tu Mama mencari supplement untuk menambahkan susu sebab stok susu Fuad kais hari ni utk bekal esok… memang kritikal sangat. Mama tanya Mr Google.. dia temukan Mama dengan Pn Norita Idris. Sejak Mama consume Shaklee, bukan hanya susu Mama bertambah kualiti, malah Mama sendiri mendapat manafaatnya.. badan lebih cergas dan kurang mengantuk berbanding sebelum amalkan vitamin.

Bila dah kenal, maka mula la jatuh cinta… 
Use It…
Feel It…
Like and Love It…
Share It…

Jadi daripada pengguna, Mama sign up sbg distributor.. supaya Mama dapat berkongsi dengan ramai orang tentang kebaikan vitamin semulajadi.. Shaklee.

Mengapa Mama tertarik sangat dengan Shaklee ni?

  • Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan Mama dan keluarga.
  • Ia antara syarikat MLM yang adil. Apabila dah bergelar pemimpin [bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.
  • Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.
  • Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silika gel di dalam botol vitamin Shaklee.


Hebat bukan? Sebab itu Mama masih bersama Shaklee. Dan akan terus bersama. Kalian juga mahu?

Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee?

  • Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.
  • Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Saya dan ramai Euphoria dah menikmati kelebihan ini.
  • Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.
  • Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.
  • Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].

Jika anda berdekatan dengan branch Shaklee, boleh guna ID 846828 dan anda akan mendapat harga ahli. Tapi jangan lupa maklumkan Mama, kerana anda berhak mendapat FREE CONSULTATION daripada Mama.

Cawangan Kami
Waktu Perniagaan
HeadQuarters
Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Telefon : 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Hubungi : 

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Penang
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya, 
13700 Perai.
Telefon : 604-397 4325 
Fax: 604-397 4324
Hubungi : Cannie Teoh
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Ipoh
32, Medan Istana 1, 
Bandar Ipoh Raya, 
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260 
Fax: 605-241 8263 

Hubungi : Eunice Lau
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
 
81100 Johor Bahru.

Telefon: 607-352 5188 
Fax: 607-352 4188 

Hubungi : Fiona Chow 
(Penyelia Cawangan)

Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Bharu 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
 
Jalan Sultan Yahya Petra,
 
15200 Kota Bharu.

Telefon: 609-747 8688 
Fax: 609-747 7711
 

Hubungi : Anuar
(Penyelia Cawangan)

Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Kinabalu 
Lot 4.1, Neutron Point,
 
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848 
Fax: 6088-393 851
Hubungi : Olivia Fernandez
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu 
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge