OsteMatrix ku, En Perfect 10!

Hariku tak kan lengkap tanpa mengakhiri hari dengan 4 biji En OsteMatrix.

Kenapa 4, bukan 1, bukan 2…?? Sebab ia sangat2 berkesan untuk saya nyenyak tidur dan bangun esok dengan sangat mudah walaupun tidur lewat malam. Satu lagi sebab yang saya paling suka, ia membuatkan saya lawas membuang esok pagi.. Saya pernah cuba buat 2 pagi dan 2 malam… tapi kesannya tak sehebat 4 biji sebelum tidur…

Anda jangan pulak bandingkan diri anda dengan saya.. sebab badan kita tak akan dapat kesan sama walaupun makan vitamin yang sama… Jadi kena yakin dengan cara pengambilan anda bergantung kepada diri anda… lagipun Vitamin Shaklee adalah makanan tambahan, bukan ubat. Jadi tiada jadual fixed.. kami hanya memberi cadangan, dan anda boleh mengubahnya ikut kesesuaian…

Satu lagi kesan yang saya paling suka.. (berapa banyak satu daaaa), kejang kaki saya hilang… pernah rasa kejang kaki tak?? kalau belum baik jangan minta dikejangkan kaki tu…. sakit wooo… bila kena, kaki tu bukan boleh dipegang, tersentuh pun menjerit… Tapi selepas jumpa En Oste… Alhamdulillah…

893869_10200503506057813_172837291_o

Promosi Ostematrix sekali setahun

 

Satu lagi nak bagitau anda Bulan ni memang Bulan En Oste… Peminat En Oste tak akan tunggu je promosi berakhir tanpa buat apa-apa… mesti dia akan grab terus Buy 6 Free 1 atau  Buy 2 dapat 5% diskaun.

Betul juga cakap anda… kalau nak bisness bole la ambil Buy 6 Free 1… tapi meh kita belajar matematik…

Harga sebotol OsteMatrix RM61.

Jika beli promo Buy 6 Free 1, sebotol bernilai RM52.30

Jika beli promo Buy 2 dapat 5%, sebotol bernilai RM57.95

Sangat berbaloi… lebih-lebih lagi GST masih belum berkuatkuasa… lepas ni orang-orang yang bijak pasti tersenyum sebab tak lepaskan peluang grab offer OsteMatrix ni… sangat berbaloi… trust me babe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge