Shaklee Alor Gajah: Selesema anak kering tanpa ubat.

Selesema anak kering tanpa ubat – Tentu gembira hati seorang ibu bila anaknya sihat dari selesema tanpa diberi ubat klinik. Jika sebelum ini, anaknya ambil masa 2 minggu untuk sembuh menggunakan ubat, tapi kini cuma ambil 2 hari untuk kering sepenuhnya..

Bismillah…
Salam 10 Ramdhan.
Alhamdulillah kita sudah berjaya menghabiskan 1/3 dari bulan Ramadhan. Alhamdulillah kita masih bernafas untuk menghabiskan 2/3 lagi sisa Ramdhan tahun ini. Mohon doa semua untuk kita semua berjaya mengaut segala kerahmatan sepanjang bulan ini.

Hari ni saya nak berkongsi berita gembira dari “anak biz” saya Sapura dari Selandar Melaka. Jumaat lepas dia ada wasap saya. Katanya anaknya selesema. Boleh tak nak bagi Omega Guard? Saya kata boleh cuba as part of usaha…

Alhamdulillah hari ni dia wasap lagi dengan perasaan sangat gembira.. selesema anaknya dah kering dalam 2 hari. Kalau bagi ubat klinik, ambil masa 2 minggu baru sembuh.

Jika anda berada di sekitar Selandar, Melaka, boleh hubungi Sapura 017-321 2512

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Comments (1)
  1. Siti Aisya Ibrahim July 7, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge