Shaklee Alor Gajah: Jadual Makan Vitamin Semasa Berpuasa

Jadual Makan Vitamin Semasa Berpuasa – Hari ni dah 25 Rejab, lagi sebulan kita akan menghadapi Ramadhan. Tapi sekarang, masing-masing tengah sibuk meng’qada’ puasa tahun lepas yang masih belum habis.

Bismillah…
Salam hujung minggu buat kali kedua… Alhamdulillah, idea nak buat entry datang mencurah-curah. Bila dok belek-belek kalendar nak tengok tarikh cuti sekolah pada awalnya…tetiba dapat idea nak tulis pasal ni..

Saya ada juga mendapat sms/wasap dari customer bertanyakan pasal Jadual Makan Vitamin Semasa Berpuasa. Bagi saya, senang sahaja.. biasa vitamin tu kita makan masa breakfast, lunch dan dinner kan… so tukar sahaja masanya jadi waktu berbuka, moreh dan sahur..

BREAKFAST —> BERBUKA
LUNCH —-> LEPAS MOREH
DINNER —> BERSAHUR
Kepada customer2 saya, boleh contact Mama utk jadual lengkap vitamin yang diambil dan juga tips ekslusif hanya untuk anda.. walaupun berpuasa, jangan lupa pengambilan air masak WAJIB 2-3 liter ye…

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge