Shaklee Melaka: Kawan baik ESP…

Bismillah…. 
Apa khabar semua followers mamafn.com? Alhamdulillah semuanya Mama doakan sihat dan diberkati Allah dan dipermudahkan urusan hari ini.

Dah sarapan ke pagi ni? Mama belum lagi, tapi sebelum keluar rumah pagi tadi, Mama dah pekena segelas “ESP+PD”. Itu menu wajib setiap pagi… so kalau lambat sikit sarapan, kira halal ler… sebab lepas ni Mama ambil “brunch” [bfast+lunch] terus.. 

Alhamdulillah sejak hampir sebulan konsisten macam ni [dulu xkonsisten amik esp], timbangan berat Mama telah turun sedikit… dan orang2 disekeliling Mama dah mula tegur, Mama dah kurus… itu satu berita gembira… Suka… Suka… Suka… 

Pagi ni Mama nak perkenalkan kawan-kawan ESP yang lain yang boleh dipasangkan bersama untuk mendapat kesan yang optimum. Seperti yang Mama pernah cerita sebelum ni, ESP ni adalah soya yang tidak diubah genetiknya [Non-GMO]. Ia sangat sedap dan halus walupun dibancuh dengan air kosong. Air digunakan semasa pemprosesannya. Sifat protein mudah rosak, sebab itu kita tak boleh bancuh dengan air panas. 

Cuba renung balik, apa sumber protein yang anda ambil dalam menu harian? adakah ikan? adakah telur? Anda rasa anda dapatkah khasiat protein yang sepatutnya dari ikan goreng dan telur goreng? Protein sebenarnya akan musnah dengan haba yang tinggi. Mungkin apa yang anda dapat adalah hampas protein… Renung-renungkan…

Ini dia pasangan ESP yang sangat glamor tu… Bulan Mac ni ESP sangat popular… ramai yang nak jadi pasangan dia… 


SET COMBO ESP SHAKLEE

➀ ESP + Vita-E Complex: kulit cantik dan cerah/natural beauty tanpa perlu bermekap, kulit bebas jerawat & cela.

➁ ESP + OmegaGuard: kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang, untuk kurus, ibu hamil, menyusu.

➂ ESP + Vita-Lea Iron Formula: kesihatan optimum, ibu hamil, menyusu, bersalin, untuk yang selalu lesu & mengantuk

➃ ESP + Lecithin: mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus, slim langsing

➄ ESP + Alfalfa Complex: payudara anjal/milk booster, keputihan serius

➅ ESP + GLA Complex: ikhtiar untuk hamil, teraturkan haid, senggugut

➆ ESP + OsteMatrix: sakit kepala/kurangkan jaundis untuk bayi yang menyusu ibu, menguatkan tulang untuk yang sakit sendi

➇ ESP + Zinc Complex: sembuhkan luka bersalin @ pembedahan, untuk yang menghadapi masalah rambut gugur, kelemumur.

➈ ESP + Performance Drink: kekal bertenaga ketika berpuasa, untuk ahli sukan yang mengalami kehilangan air dalam badan semasa bersukan.

Dengan setiap pembelian anda layak untuk mendapat :

1) Kesemua SET COMBO ESP SHAKLEE ni berharga lingkungan harga RM 150 – RM 250 sahaja (untuk penjimatan lebih boleh hubungi saya)
2) Tahan sehinggan 2 bulan – 4 bulan mengikut jenis produk
3) Free RESIPI / CARA MINUM ESP SHAKLEE 
4) Free Gift

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge