Shaklee Melaka: Repeat order Ostematrix kali-3 sebab dah serasi…

Bismillah…
Salam pagi Sabtu…

Semalam Mama dapat SMS dari seorang customer

Pn J          : Assalamualaikum kak.. saya nak belikan Oste utk mak 2 botol. Boleh 
                    bagi no acc CIMB tak?

MamaFN:  W’salam.. Boleh bank in ke …… (Mama bg no kat dia)

Pn J         :  Dah transfer ye..
                    RM00.0 CIMB: 3rd party transfer…..
                    Tolong hantar kepada mak saya di Pantai Belimbing belakang 
                    balai raya. TQ

MamaFN:  TQ, Insya Allah akak akan htrkan malam nanti lepas maghrib.

Ini adalah kali ke-4 Pn J menghadiahkan ostematix kepada ibu mertuanya. Pn J bekerja di KL, rumah ibu dia dekat je ngan rumah Mama, so Mama COD sahaja.

Walaupun Pn J, tidak menyatakan secara spesifik tentang keserasian ibunya dengan Ostematrix. Mama dapat agak ibunya semakin pulih dari sakit lutut dan lenguh-lenguh, bila dia dah buat 4 kali pembelian (kiranya kali ni adalah botol ke 7 & 8). Sebab setiap kali beli, dia akan beli terus 2 botol.

Mama teringat masa mula-mula dia sms pada 23 Apr 2013

Pn J         : Salam. Saya nak beli ostematrix. Ada tak?

MamaFN: Ada.. Puan kat mana?

Pn J         : Pantai Belimbing. Puan?

MamaFN: Taman Krubong Perdana 

Pn J         : Ok. Boleh tunggu di tempat mudah tak? Tak biasa Melaka ni…

Hehehe… terbukti bahawa dia bukan orang Melaka. Sebenarnya Pantai belimbing dan Taman Krubong perdana tu sebelah2 je.. Pn J belikan oste sebab nak bagi kat Mak Mertua dia yang tinggal di Pantai Belimbing.. 

Apa yang Ostematrix boleh bantu Ibu Pn J?
Jom kita selidik…

OsteMatrix adalah formula baru Shaklee yang mana dulu vitamin ini hanya dikenali sebagai Kalsium Magnesium. Tetapi kini, dengan formula baru ditambah dengan kelebihan “mudah telan” ia memberi kesan kepada taraf kesihatan si pengamal.

Cikgu kat sekolah dulu selalu tekankan, jangan lupa minum susu agar gigi dan tulang kita kuat. Tapi hakikatnya kalsium bukan hanya untuk itu.

Dengan pengambilan kalsium yang cukup, tekanan darah berada tahap yang normal. Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, kejang, retensi air, mudah meradang dan murung.

Percaya tak, ostematrix antara vitamin yang bantu banyakkan susu buat ibu yang menyusu? Bagi yang menyusu, ianya membantu membanyakkan susu secara tidak langsung.

Bagi yang belum mencuba Ostematrix Shaklee, cubalah dapatkannya supaya anda rasakan perbezaannya. Saya jamin, anda akan sangat berpuashati dengan Ostematrix. Berikan diri anda peluang untuk nikmati kesihatan yang lebih hebat.

Kelebihan Ostematrix Shaklee ialah kerana ia mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

Bagi yang dah amalkan, tahniah kerana anda memberi tubuh badan anda antara supplement formula terbaik dari Shaklee! Bagi yang belum cuba dan mengambil kalsium dari jenama lain, apa kata cuba Ostematrix Shaklee dan saya yakin anda akan jatuh cinta dengan kebaikan yang anda perolehi!!!!

Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!

Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang (osteoporosis)

Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!

Paling best tentang Ostematrix Shaklee sudah tentu TIADA SILIKA GEL !
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge