Shaklee Melaka: Energy booster Drink Shaklee

Bismillah…
Salam hari Isnin… permulaan minggu yang terakhir di bulan Januari… sekejap sahaja dah nak berakhir bulan Januari 2014.. Ada yang hadapi “Monday Blues” ke hari ini?

Hari ni Mama nak kongsi bekalan Mama setiap hari utk ke sekolah…
Taaraa… ESP + PD, bancuh dengan air kosong… rasanya mavellous.. mavellous.. (gaya Jarjit)

Senang je nak buat Energy Booster Drink ni…

Resepi Energy Booster Drink Shaklee:

1 sdb Performance Drink Orange
2 sdb ESP
400 ml air kosong

Caranya:
Isikan air dalam shaker Shaklee… kalau tak der, shaker atau tumbler apa-apa pun boleh…
masukkan PD dan ESP ke dalam Shaker..
Tutup shaker dan “shake-shake” hingga bancuhan itu sebati…
Last sekali, buka penutupnya, baca bismillah dan doa.. jemput minum ler…..

Kenapa Mama suka bawa bekal ni? 
Pertama, sebab senang je nak buat
Kedua, sebab bila amik Energy Booster Drink Shaklee, Mama akan bertenaga sepanjang hari…
Ketiga, Mama akan rasa kenyang. kalau tak breakfast pun tak pe… boleh tahan hingga jam 11 pagi..

Kadang-kadang, Fatin juga akan bawa bekal ni ke sekolah. Terutama bila hari tu ada pelajaran PJK… 

Apa lagi… dah baca entry ni.. tak rasa nak cuba ke? Hihihi… 
Satu lagi…ESP ni 850g, PD 539g, boleh tahan 1-2 bulan juga bergantung kepada kekerapan bancuhan le… kalau hari-hari bancuh.. cepat le habis.. hihihi… 
harga pun tak mahal, harga retail rm232… harga kasih sayang?… Mama boleh bagi, jangan risau… ada surprise gift juga… 

Hubungi Mama ye… Selamat bekerja… semoga berkat rezeki kita hari ini… 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge