Aktiviti masak-masak dengan anak-anak FN

Bismillah…
Salam sayang buat semua… hari minggu yang lepas… huhu baru nak update… (esok dah nak hari minggu lagi).. maap la ye… kami bertiga, mama kak fatin dan kak farah mem’baking’ biskut almond cookies… senang sangat buat ni… bahannya cuma 3 sahaja
1. Tepung almond cookies
2. 125g butter
3. sebiji telur
cara-cara membuatnya ada disertakan sekali….
kalau u olls nak beli, google je… sekarang ni dah ramai yang meniaga tepung ni… Mama pun beli ngan jiran kat Taman Krubong Perdana ni je….disebabkan rasanya sedap dan penuh dengan cip coklat dan kekacang… Mama nak order lagi…. hihi… Sebungkus tepung ni dapat dalam 40-45 biji cookies… depend pada saiz le… kalau besar dapat le sikit.. nak dapat banyak, buat kecik2… bite size… hihi
Bulan ni promo Alfalfa ye…. nak dapat harga special, contact Mama… harga sangat MURAH…
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge