Testimoni: Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Bismillah…

“saya nampak ramai jual shaklee skrg. ramai yg berjaya. boleh tlg listkan kat sini kalau jadi ahli shaklee apa benefitnya. sbb ct buat shaklee sbg supplement skrg. rasa okeii.. cuma nak tahu benefits jual mcamana apa insentif yg ditawarkan?”

Mama terbaca status ctredzuan yang ingin tahu tentang apakah benefit menjadi ahli shaklee?

Di sini Mama kongsikan komen-komen kawan-kawan tentang perkara ini.

Rafidah M Shamsuddin: Fida pun bermula dengan makan sendiri masa menyusu anak ketiga.. Bila badan rasa best lepas mkn shaklee, mula la sharing ngan kawan2.. Lepas tu dah jadi pendapatan sampingan.. Alhamdulillah group kami ajar pendekatan rohani dan pergantungan dgn Allah.. Makin ramai org sharing pasal shaklee menunjukkan shaklee vitamin terbaik.. Sapa yg dah cuba mmg akan tau perbezaannya. Cash car convention akan menysul bila cukup syarat. Umrah 5 star juga shaklee bagi percuma

Naja Ghazali: Salam kct,jika ingn menjadi distributor yang bjaya,pertama sekali,kct kena amalkan produk shaklee sndr,dgn cr mkn yg btl dan tnjuk ajar dr leadr,kct blh sharing dgn kengkwn atau org ramai tentang kbaikan,tiada pksaan tk custmr mbeli,diarg akn tnya,kite terang serba sdkt n cr mkn yg btl kpd cust,dia sndr akn repeat ordr,kdua,lg bnyk sales kct buat,lg bnyk bnus yg akn msk pd 13@14hb,nj sndr pn saje2 je mkn pd mulanye,tp kesan nye yg sgt membntu,jd nj pilh leadr yg best tk guide dalam shaklee,nk mkn sndr pn blh,nk niaga pn blh,xdo pksaan,semoga kct sht n ceria skmo,apa yg pntg leadr pn hari2 bg pndktan rohani kt kite,remindr,dftr ahli serendah rm65.

Arni Syazila: Benefit jd ahli Shaklee, Cash, Car dan Convention, bonus 5-21% berdasarkan uv jualan, pemilihan grup juga penting, Shaklee juga dh menyediakan platform online utk monitor sales, bonus dan penghantaran seluruh malaysia. Vitamin Shaklee juga jimat penggunaannya berbaloi dgn harganya.

Hidayah Muhammad: Benefit dia
1. Kak ct dah makan sendiri kan shaklee dah nampak kebaikan dia. Apa kata akak share dekat orang lain. Dapat pahala lebih hehe.
2. Kak ct just kumpul mata je jual shaklee. Dari situ kalau mata tu capai target dapatlah bonus.
3. Lepas tu akak dpt enter group kami ada leader hebat2 yg dah level 4 5 angka bonus. Dekat group whatsapp ni macam2 info produk dapat. Leader akan coaching semua anak2 nya.
4. Kalau customer order sekarang klik2 je dekat online sbb shaklee dah mudah skrg pakai online je then barang terus sampai depan pintu customer.
Kalau akak nak jadi ahli rm 65 & pos kit bag ke rumah tambah rm 10

Memang best buat Shaklee ni… asalnya sebagai pendapatan sampingan. Sekarang dah menghampiri pendapatan bulanan dengan kerja sekarang… Bila Yakin dengan Allah, tiada lagi yang mampu menghalang.. Niat Mama nak bantu kawan-kawan mengubah nasib kepada yang lebih baik. Banyak duit supaya boleh gembirakan emak dan ayah, boleh gembirakan suami dan anak-anak. 

Jika berminat nak join ahli, boleh hubungi Mama… 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Fb FanPage: mamafn.com vita-shoppe

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge