Vitamin Persediaan Hari Raya

Salam 26 Ramadhan…. Sekolah Mama dan anak-anak FN dah mula bercuti sejak semalam. Minggu ni Mama akan shopping lagi beberapa keperluan raya anak-anak yang masih belum cukup.

Rasanya ramai orang kat mana-mana shopping mall di Bandar Melaka ni.. Yer la… anak-anak FN ni dah besar, dah ada taste sendiri, dah pandai memilih, dah pandai suka itu dan ini.. itu yang lambat sikit tahun ni…

Hari ni, ramai juga kenalan Mama dah mula bergerak ke kampung halaman.. Pesan Mama, memandu la dengan berhemah, patuhi had laju dan berehat la sekejap jika mengantuk. Terlelap 1 saat, impaknya sangat besar.. 

Kalau dulu, persediaan raya dengan lengkapkan pakaian baru, langsir baru, semua nak baru..

Tapi tahun ni kami bersiap sedia susunkan vitamin2 yang penting untuk dibawa pulang masa beraya untuk dimakan bersama adik beradik dan keluarga !

Paling utama kena ada

LECITIN dan Omega untuk bakar lemak !!!!!

Garlic – cairkan darah.

Alfalfa – cuci darah dan angkut keluar lemak emulsi.

Dah makan rendang, pulut/lemang, satay dan semua hidangan yang lazat kena juga pastikan ia tak memudaratkan kan… Sebulan perut di ‘detox’ secara semulajadi… jangan sebabkan bila hari raya, kita nak balas dendam pula… kesian PERUT kita…


Tahun ni Mama sekeluarga berhari raya di Johor… so kalau ada yang berhajat nak Mama COD Shaklee, maklumkan sebelum 5 Ogos 2013 (Isnin) ye… senang Mama packing siap-siap utk anda yang tersayang.. nanti Mama kasi FREE sampul duit raya… duit raya masukkan sendiri ye… ūüôā 


*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

‚ô• Rafidah M Shamsuddin
‚ô• Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
‚ô• Contact No | Whatsup : 019-3652473
‚ô• Emel : rafidah.msham@gmail.com
‚ô• Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge