Promosi Ogos 2013: Advance Joint Health Tablet

Hari ni ramai juga yang telah pulang ke kampung halaman. Ambil cuti awal 3 hari sebelum raya sebab rata-rata kawan Mama akan mula bekerja semula seawal Isnin 12 Ogos nanti. Masa ni lah nak ambil peluang untuk berpuasa dan berbuka dengan juadah kuih muih kampung… Kalau Mama la… mesti tak miss utk menjengah pasar Ramadhan di Kg Raja mencari kuih-kuih yang tak ada di Melaka. Seperti Jala Mas, Akok dan Asam Gumpal.


Apa hadiah untuk yang tersayang pada Aidilfitri tahun ni? Apa kata kita bantu kesihatan sendi saudara mara yang makin berusia dengan menghadiah mereka dengan AJHT yer


Kenapa Mama suggestkan AJHT? Meh baca Manfaat Advanced Joint Health Tablet

Apa dia joint/sendi ni?

Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu kita bergerak. Ia terdiri dari tulang rawan (yang lembut tu), ligamen, tendon, dan cecair sinovia (sebagai pelincir) yang beri keselesaan dan bantu menyerap hentakan dari impak fizikal.

Bila umur semakin meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ini yang sebabkan joint discomfort.

Pasti setiap orang pernah rasa joint discomfort kan? Kalau parents kita yang tua memang lagilah biasa.. macam kita sendiri, duduk lama-lama mengadap computer pasti sakit menangkap tulang belakang, tengkuk, lutut dll. Jadi, joint tablet ni boleh melegakan dan membantu..dan mengikut clinical test yang di buat, kesannya dah boleh dilihat/dirasai seawal 5 hari selepas penggunaan.

Bagaimana ia bertindak?

Joint Health Tablet ni membantu kita dalam 3 cara:

  1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
  2. Bertindak sebagai ‘kusyen’: Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan
  3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.

Melalui 3 cara inilah joint health tablet dpt bantu melegakan sakit2 sendi..Shaklee Advanced Joint Health Tablet ni sangat2 bagus sbb ianya dihasilkan dari ramuan aktif iaitu Boswellia yang bertindak dgn pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi

Siapa yang memerlukan?

Sesiapa sahaja tidak kira lelaki atau perempuan dewasa yang ingin mengekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak. Lazimnya ibu bapa kita yang dah mengalami penyusutan tulang rawan, orang2 muda yang lasak, atau ibu2 yang Supermom . Kalau perasan, ibu2 yang dh ade anak ni, mmg sakit sendi lah, tulang lah..maklum le semua dh longgar..dengan nk mengejar anak2 lagi, buat kerja rumah lagi, kerja opis lagi huhu mmg lah sakit dan lenguh. Bila malam akan minta suami urut…


Menarik bukan Joint Health Tablet ni? Oh ya, yang paling penting, ianya VEGETABLE BASED N 100% NATURAL! SUPER SAFE.

Bayangkan betapa gembiranya mereka (ibu dan ayah) bila kita menghadiahkan mereka AJHT yang boleh membantu mereka mengurangkan sakit sendi hingga mereka boleh beribadat dengan selesa selepas ini… 


*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge