Vitamin Persediaan Berpuasa

Salam sayang pembaca blog mamafn.com, 
Mama sentiasa mendoakan anda sihat, ceria dan sejahtera…. kesihatan adalah rezeki dari Allah. Sihat juga ujian dari Allah, supaya kita sentiasa bersyukur…

Mama sekarang masih giat mengganti puasa, maklumlah puasa tahun lepas berpantangkan Fakri Naim ni…Fakhri sekarang dah 10 bulan… alhamdulillah masih lagi full breastfeed, alhamdulillah susu Mama masih lagi cukup sebagai keperluan bekal harian Fakri ke Taska.

Bila berpuasa dan dalam masa yang sama mengepam atau direct feeding anak, memang la sangat memenatkan. Biasanya lepas sessi pump, Mama akan minum air kosong atau bancuh ESP. So kalau puasa macam mana pulak… Jadi sepanjang puasa ganti, Mama ambil minuman TRIPLE GEM (ESP+Mealshake+PD). Alhamdulillah Mama cergas bertenaga dan susu pun tidak merudum sangat, walaupun ada juga penurunan tapi tidak ketara.

Triple Gem Shaklee

BEKALAN UTK BULAN RAMADHAN YG BAKAL MENJELANG
====================================
* UNTUK SIAPA??
—————
✔ Ibu hamil
✔ Ibu menyusu
✔ Individu yg ingin kekal bertenaga sepanjang hari berpuasa
✔ yg tak lalu makan makanan berat semasa bersahur
✔ Kepada yg dah terlewat bangun sahur
dan lain2…

* Terbahagi kepada 3 produk asas untuk pembekalan vitamin, zat galian, tenaga dan pengekalan bendalir badan iaitu:
✔ Meal Shake (perasa French Vanilla)
✔ ESP Soy Protein Isolate Powder (perasa vanilla)
✔ Performance Drink (perasa oren)

* Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas.

Sesuai untuk mereka yang tidak sempat untuk bersahur dan sebagai minuman berbuka puasa.
Kalau tak sempat sahur (kes terbangun tinggal 5 minit nak imsak/15 minit nak Subuh), Mighty 3 Gems ini insha Allah memadai untuk anda menjalani ibadah berpuasa seperti biasa.

✔ Meal Shake berperisa French Vanilla (KURANG RASA LETIH)
☑ Multivitamin! Mengandungi 19 vitamin/galian, serat dan protein
☑ Mengenyangkan dan memberi tenaga
☑ Elakkan sembelit

✔ ESP Soy Protein Isolate Powder berperisa vanilla (KURANG RASA LAPAR)
☑ Non GMO soy protien
☑ Indeks glisemiknya rendah membuatkan kita lebih BERTENAGA dan kenyang lebih lama
☑ Mengatasi masalah GASTRIK
☑ MILK BOOSTER! Mengurangkan masalah susu merundum
☑ Kulit lebih anjal, tegang dan berseri

✔ Performance Drink berperisa oren (KURANG RASA HAUS)
☑ Mengekalkan kandungan air di dalam badan
☑ Mengandungi imbangan elektrolit untuk MENCEGAH DEHIDRASI
☑ Membekal 3 jenis karbohidrat untuk tenaga
Cubalah, baru tahu perbezaannya!!


Testimoni: Ibu ini mengambil set mighty 3 gems untuk membantu beliau berpuasa ganti.
Lihat hasilnya!



credit: master Lyna

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge