MealShakes Shaklee Terbaik Untuk Kanak-kanak

Salam sayang semuanya….

Bulan June ni sangat hebat sebab ada promosi Meal Shakes. Lagi hebat bila bulan depan adalah bulan puasa. Masa ni la ramai yang berebut2 ambil peluang untuk buat stok Mealshakes.

Promo Shaklee : Buy 6 Free 1.
kalau terlalu banyak, boleh ambil PROMO COMBO mamafn.com 


Kenapa Mama cakap lagi hebat, sebab Mealshakes sangat bagus untuk seisi keluarga. Meal shakes adalah hidangan yg lazat, penuh nutrisi & sangat sesuai sebagai minuman sahur anda sekeluarga!

Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak. Ia mengandungi 19 vitamin utama danmineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

Membekalkan 240 kalori bagi setiap hidangan bila dicampur dengan susu rendah lemak! Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama denganprotein, galian dan 3gm serat. Tiada perasa tiruan atau warna tambahan.
Meal Shakes juga sesuai untuk kanak-kanak. 

  • tiada/ kurang selera makan.
  • memilih makan – tidak mendapat nutrien sepenuhnya dari diet harian.
  • selalu demam/ kurang sihat, terutama yang duduk di nursery.
  • mempunyai athma & bronchitis.
  • mempunyai eczema (protein bantu bina semula sel yang lebih sihat).


Pendek kata, sumber multivitamin yang lengkap beserta protein dan serat di dalam bentuk serbuk! Mudah dibancuh, baunya sangat wangi (Vanilla French), dan rasanya sangat lazat!

*sumber Shaklee Malaysia


*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge