Meal Shakes Shaklee: Promosi Harga Runtuh Jun

Salam sayang pembaca mamafn.com,

Sekejap sahaja rasanya 2013 ni. Sekarang dah masuk pertengahan tahun. Seperti biasa, setiap bulan Shaklee akan memberi promosi (Buy 6 FREE 1) utk 1produk terpilih. Bulan ini produk terpilih adalah Meal Shakes. 

Fatin, anak sulung Mama sangat sukakan Meal Shakes ni. Dia suka bancuh Meal Shakes dengan susu segar yang sejuk. Cuma “shakes” dan minum. Kalau pagi tu Mama tak sempat nak buat sarapan, Mama cuma bancuhkan segelas Meal Shakes, dan ia cukup utk Fatin bertahan sehingga rehat jam 10.15 pagi. Sebab itulah ia dipanggil minuman segera. Minuman berperisa vanilla yang segera diserap tubuh dengan protein berkualiti tinggi.


Dan yg best lagi Mealshakes ni bukan sahaja kaya dgn protin dan kalsium, tetapi juga kaya dgn vitamin penting terdapat dlm per serving Mealshakes .. Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic, Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc.
Jom semua pakat borong MealShakes….

Beli 6 tin percuma 1tin
boleh pakat-pakat dgn kawan2, adik beradik dan ipar duai semua
– mealshakes sesuai untuk kanak-kanak satu tahun hingga warga emas
– cukup dengn semua vitamin mineral, tinggi protein lagi

untuk apa???
– nak tingkatkan antibodi kita dan anak-anak (add on Omega Guard)
– nak tambah berat badan anak-anak atau dewasa (add on vitalea dan b comp)
– nak kurangkan sembelit untuk anak-anak
– boleh dijadikan sarapan pagi yang ringkas untuk individu yang sibuk
– bakal-bakal ibu yang alahan/ morning sickness pun sesuai jugak ambik mealshake ni
– sebagai persediaan puasa anak2 nanti


PROMOSI BERAKHIR 30 JUN 2013. jangan tunggu sehingga stok habis baru nak cari.. Masa tu Mama tak dapek nak nolong laie…

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge