Pengganti Vitamin C

Salam sayang…. 
Fenomena atau ledakan permintaan Vitamin C Shaklee sangat terasa… yer la hampir 1/2 tahun Vitamin C kehabisan stok se-Malaysia… walaupun ada Vitamin C Chewable 100mg, tapi Mama lebih suka Vitamin C Sustained Realeased 500mg. Tak tahu kenapa, mungkin sebab tak suka nak kemam Vitamin C Chewable tu atau malas nak ambil 3-5 biji sehari… huhuhu… memang penyakit M tu tak leh bak tolong la ye…

Tapi sempena Promosi April 2013: Nutriferon, kawan-kawan boleh ambil peluang ini sebab fungsi Nutriferon ni ala-ala vitamin C juga le sebagai immune booster.. Nutriferon ni hanya ada dari brand Shaklee tau… tak macam vitamin C, brand lain pun ada vitamin C.

Nutriferon adalah penemuan terhebat dalam bidang immunologi yang ditemui oleh Dr Yasuhiko Kojima pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr Kojima telah berjaya membangukan satu-satunya interferon semulajadi di dunia iaitu NUTRIFERON.


Dia telah berjaya menetapkan bhw ekstrak daripada 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle Jepun dan biji Plantago, mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.

Nutriferon adalah satu Formula Ekslusif dan diPaten oleh Shaklee dan tidak dijual di kedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati di Shaklee atau melalui Mama sebagai Pengedar Bebas Shaklee.

Testimoni pengguna Nutriferon:
kami mmg amalkan nutriferon nie ^o^ sanagt2 membantu upkan immune, nak bawak travel pon senang. so selalu ada beberapa sachet dlm beg nak pi mana2 hatta balik kampung sekalipun. sejak amalkan nutriferon dan vits shaklee yg lain, kami memang dah tak lagi bergantung pada ubat-ubatan (drugs), terutamanya bila demam/selsema/batuk. alhamdulillah


Cuma sepeket sehari dapat memenuhi keperluan immunisasi anda.. Rasa dia macam gula tebu, manis-manis buah. boleh juga dibancuh dengan air kosong. Ia cepat larut…

*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge