ESP The Best Seller


Kenapa ESP Shaklee Jadi Pilihan dan ‘Hot Product’

 1. Protein Soya ESP Shaklee berkualiti tinggi dan berkesan serta selamat untuk pengguna
 2. Protein soya ESP Shaklee adalah berasaskan soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino termasuk 9 asid amino penting yang diperlukan tetapi tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
 3. Protein soya bukan-GMO ESP Shaklee dihasilakn di bawah Identiti Perservation Program (IPP) di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. 
 4. ESP Shaklee rendah lemak, bebas laktosa dan kolestrol
 5. Protein Soya Shaklee ditanam secara organik, bebas gluten bebas yis, laktosa bebas dan tidak mengandungi tiruan, perisa, pemanis, warna atau pengawet.
 6. Shaklee Protein Soya mengandungi SEMUA sembilan asid amino, yang di PERLUkan setiap hari supaya sel-sel tubuh dapat berfungsi dengan betul, dan tubuh dapat membuat hormon, jus penghadaman, enzim, sel-sel yang sihat baru serta antibodi.
 7. ESP Shaklee telah ditambah kalsium jadi ia tidak berasid. Kebanyakkan soya bersifat asidik
 8. Soya Shaklee dibasuh dengan menggunakan air bukan dicuci dengan alkohol, jadi soya shaklee mempunyai isoflavon aktif.
 9. Shaklee membuang “anti-tyrosine, anti-growth” dari soya.
 10. Susu soya Shaklee adalah mentah tidak dimasak, jadi mengandungi enzim aktif, dan asid aminonya tidak terubah oleh haba.
 11. Imbangan jumlah asid amino susu soya Shaklee adalah betul.


ESP (Soy Protein Isolate Powder) Shaklee menyediakan 30 hidangan dan setiap hidangan mengandungi:

 • 14 gram protein soya
 • 500 mg kalsium
 • 30 + mg isoflavon aktif
 • 0 mg kolesterol
 • Kurang daripada 1 gm lemak
 • 110 kalori
 • Gylcemic rendah (sesuai untuk pesakit kencing manis)
 • Bebas laktosa
 • Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna.

Disebabkan keistimewaan ESP (Soy Protein Isolate Powder) Shaklee menyebabkan saya tidak kisah berbelanja setiap bulan membeli ESP Shaklee demi kesihatan tubuh badan saya dan juga membantu meningkatkan pengeluaran susu badan saya. Betapa beruntungnya anak saya kerana dapat menikmati susu badan saya sepenuhnya. Semuanya kerana penangan ESP Shaklee. Dengan ESP Shaklee saya telah memperolehi segala kebaikan dan manfaat susu soya yang selamat dan berkesan meningkatkan kesihatan saya dan juga anak secara tidak langsung
credit


*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge