Set Hamil Shaklee yang popular

Salam sayang semua… 

maaf sangat-sangat sebab menyepikan diri terlalu lama.. banyak benda yang dilalui sepanjang tempoh menyepi tu.. Sebenarnya Mama baru jer deliver baby yang ke-4, Muhammad Fakhri Naim. Alhamdulillah syukur sangat dengan nikmat Allah ini.


Alhamdulillah preggy kali ni Mama ditemani dengan vitamin-vitamin shaklee yang sangat mavellous. Sepanjang 38 minggu preggy, Mama konsistent makan set hamil ni.. alhamdulillah Mama lebih bertenaga walaupun setiap hari memanjat tangga hingga ke aras 3 utk mengajar tingkatan 4 di sekolah.


Inilah dia Set pregnancy yang terdiri Vitalea, B Complex, Vitamin C, Ostematrix dan Omega.

Mama juga consume ESP. Setiap hari sebelum pergi sekolah, Mama tak miss bancuh sesudu ESP dengan air suam (jika dulu tak leh nak telan ESP kosong, tapi masa preggy ni rasa sedap je ESP kosong). Jika terlupa, hari tu Mama rasa cam tak lengkap. Mana taknya Jam 8 pagi perut dah berbunyi. Jika telah mulakan hari dengan ESP, Mama tak kisah bersarapan lambat sikit, lebih-lebih lagi jika ada kelas pada period pertama.

Ini mama kongsikan testimoni customer yang berpuashati dengan ESP



*Mama juga adalah wakil COD Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Bandaraya Melaka. Juga penghantaran poslaju serata Malaysia.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat?
Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan

♥ Rafidah M Shamsuddin
♥ Shaklee Independent Distributor [ID No : 846828]
♥ Contact No | Whatsup : 019-3652473
♥ Emel : rafidah.msham@gmail.com
♥ Laman web: mamafn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge