Mama & Baby Fair 2012

Hujung minggu ni, kita 1Malaysia akan bercuti panjang. Agaknya ke mana nak pergi ye? Abah bagitau Mama, dia ternampak banner Mama & Baby Fair 2012 sepanjang jalan ke MITC, Melaka. 

Mmmm rasanya Mama tahu ke mana nak menghabiskan masa bersama family hujung minggu ni. Pameran ni diadakan pada 14-16 Sept (10pg – 10 mlm). Sapa yang ada kat sekitar Melaka nak join, BOLEHHH… pergi ngan kereta sendiri, pastu kita jumpa kat sana.. heheh 

Sebelum ni dah banyak kali Pameran Mama & Baby ni di buat di MITC, Melaka. Tapi tak teringin nak pergi sangat. Sejak ada Baby baru ni, erm macam-macam benda rasa nak beli. Lebih-lebih lagi gadjet penyusuan. Lagi sebulan dah nak kerja, so perlu cari
1. Cooler bag
2. Ice Pack
3. Storage bottle/liner
4. Baju Fakhri.. semua yang ada tu cam dah sendat (Hehehe.. anak Mama dah 5.5kg hari ni)
5. Drypers saiz M untuk Fakhri (saiz S dan sempit.. huhu)
rasanya itu je kot…
harapnya dapat la benda-benda di atas dengan harga yang  lagi murah berbanding online…dan harapnya jangan le tersasar membeli barang-barang yang tak sepatutnya…
walaubagaimanapun, untuk anda yang nak tanya atau order vitamin shaklee, boleh hubungi saya. Kedai saya buka 24 jam ye.. 
*mode happy sebab hari ni hari gaji shaklee*
Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Gmail :  rafidah.msham[@]gmail.com 
Call/Viber :                         019-3652473     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge