Apa kata mereka?

Testimoni ini Mama dapat dari group Shaklee GBS, special group untuk semua customer Euphoria.. Di sini, customer kami boleh bertanya sebarang masalah mengenai penyusuan susu ibu dan supplement shaklee.. Ramai yang akan membantu

setelah habis cuti sekolah…. pengasuh mengadu… anak macam dah kurang menyusu… sebelum makan trial set.. sekali menyusu 3 oz.. sekarang 3 oz mesti tak habis… mungkin ke sebab susu dah jadi pekat… maka baby cepat kenyang… yelah dulu susu cair sekarang dah mula menguning….

Ida Khairani Ahmad Aah, mmg berlaku pada kebanyakkan ibu yg consume set b. since susu bertambah pekat, anak cepat kenyang. jadi jangan risau k.

Azrin Mohd heheh….mmg anak cepat kenyang…until 1y4m arissa cuma minum 3oz jer…nak ckp tak cukup susu boleh tgk perkembangan arissa kt album saya…saya start consume shaklee masa umur dia 5 bulan….so jgn risau k…


Fika Ryna dgn ikhtiar makan set b..susu makin pekat dan kuantiti bertambah..dan baca testimoni ibu2 di shaklee gbs ini sgt memotivasikan..mekacih semua!syukur sgt..

Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Sms kan kepada saya 019-3652473 atau email rafidah.msham[a]gmail.com

Salam sayang dari MamaFN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge