Testimoni: Hebatnya set 3M

 Apa kata kak Hajah Noor?
Assalamualaikum

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi
Sesungguhnya yang baik datang drNya
Rezeki yang berkat dtg dariNya
Kita hanya merancang

Seminggu sudah akak menggunakan Shaklee
seminggu juga akak follow panduan /jadual makan vitamin
selain berusaha mencapai sasaran lebih dari 5kali pam sehari

Hasilnya
1. susu kelihatan likat sikit. yang kelakar sehari selepas minum ESP yang terbancuh pekat, kelihatan susu tu amat2 pekat ler.warna kehijauan2 sikit.

2. selepas pam, <>2 jam terasa penuh sahaja cik B akak nie. seronok sangat.

3. peningkatan susu dlm sehari <>30 oz (kalau sebotol 5oz * 6 btl) stok susu fresh utk hari keesokkan anak bersekolah.

4. stok ebm dpt buat dlm 6 btl saja last week (khamis malam dan separuh jumaat) coz kena balik kgggg.. kalau dok rumah sendiri rasanya dah kembali penuh peti ais tu ngan ebm. Tp syukur stok  dah jadi 20 btl kembali.target buat 50 botol this week then next week boleh puasa ganti.

5. keadaan badan. ada rasa macam bertenaga sikit.segar n senang bangun. cuma bila dah tidor jam 1am tu akak cuba tak nak bangun gak jam 3am coz akak pun nak rehat gak. coz waktu2 lain dah marathon buat itu ini heheh..nak gak bagi badan rehat dr melakukan kerja2 rumah. actually rasa badan ok sikit nie tp tak nak gak buat kerja2 rumah tu boleh tak??

sasaran KPI hehehe

1. nak kerapkan pam. kosong jer nnt cik B akan penuh cepat. tp kekangan masa tu bila ada meeting.kalau takde metingg..berbahagiaa..

2. buat stok ebm 50 btl dlm minggu ini (klu boleh)so nak gantikan poso juga next monday Insyaallah. so this week cuti 3 hari jangan kemana2. kecuali pakai Madela Free style.blh pam dimana2 dan masa. hehhe

3.nak kekalkan daya tenaga badan ini.klu tak mmg dah pengsan coz terletih sgt. tp kot tak letih pun mmg akak nak tido gak.

credit

“Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Sms kan kepada saya 019-3652473 atau rafidah.msham@gmail.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge