Hentikan masalah mengantuk ketika belajar?

Anda sering mengantuk?? sering letih?? Sekiranya rutih harian anda begitu sibuk sehingga tidak sempat mengambil makanan dengan seimbang, tidur tidak menentu dan sibuk mengulangkaji serta beraktiviti untuk memenuhi tuntutan ko-kurikulum dan sebagainya. Vitamin untuk pelajar perlu bagi memastikan mereka tidak lesu belajar seharian.


Atasi masalah tersebut dengan..
Kini anda boleh dapatkan Shaklee Trial Pack A untuk membantu anda agar terus kekal cerdas, cergas, tenang dan bertenaga sepanjang hari.

Vitalea

Selain dikenali sebagai Spirulina, Vitalea juga adalah multivitamin. Ini kerana sebiji tablet Vitalea mengandungi 12 vitamin dan 7 galian. Vitalea Shaklee disertakan dengan Iron atau Zat Besi. Iron sangat penting untuk pembentukan sel darah merah. Sel darah merah yang mencukupi berupaya menghantar oksigen ke seluruh badan dan memastikan badan sentiasa bertenaga dan tidak mudah mengantuk.

Vitalea mempunyai Sistem Penyerapan Bioaktif Berpaten bagi memastikan peningkatan penyerapan asid folik yang amat sukar diserap oleh badan. Vitalea juga melalui 349 ujian kualiti setiap kali dihasilkan untuk menjamin ketulenan dan keberkesanannya.

B Complex

Vitamin B Complex Shaklee mengandungi lapan kumpulan yang terdiri daripada B1, B2, B3, B6, B12, Biotin dan Asid Folik. Kesemua lapan kumpulan B ini akan memberi kesan yang lebih tepat dan berkesan apabila bertindak bersama. Secara umumnya, B Complex meningkatkan kadar metabolisma badan dengan menukarkan lemak, karbohidrat dan protein menjadi tenaga, menstabilkan hormon dan sebagai ajen penenang.

Vitamin C Sustained Release

Sebiji Vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren. Ianya memenuhi keperluan minimum seseorang individu iaitu 500mg sehari. Vitamin C ini dihasilkan dengan rumusan mengikut pelepasan masa. Sepertimana yang kita maklum, vitamin C tidak akan diserap oleh badan sebaliknya akan disingkirkan melalui organ perkumuhan. Dengan rumusan pelepasan masa, Vitamin C dilepaskan secara perlahan-lahan selama 5 jam. Ini bagi memastikan badan mendapat manfaat optimum dan menjadikan lebih nilai untuk wang yang dibelanjakan.

credit

Set A (OPTIMUM HEALTH SET)Sms kan kepada saya 019-3652473 atau rafidah.msham@gmail.com .

Salam sayang dari MamaFN

Comments(2)
  1. Baju Kurung Budak May 8, 2011
  2. Mama FN May 9, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge